VII.Memorijal Slavonskih zrakoplovaca

U Borovu naselju, u prostorijama AK „Borovo“ održan je 28.09.2014 godine VII. Memorijal Slavonskih zrakoplovaca u spomen na svoje poginule članove, redom pilote, padobrance i modelare, koji su položili svoje živote za Domovinu.

Program je s početkom u 10,00 sati održan uz nastup zrakoplova Hrvatskog ratnog zrakoplovstva, polaganje vijenaca ispred spomen ploče, te uz skok padobranaca i natjecanje motornih pilota u preciznom slijetanju avionima.

Pobjednik VII Memorijala Slavonskih zrakoplovaca je član AK”Borovo” Mladen Krkljuš,dok je drugo mjesto osvoji Josip Juriša član AK”Osijek” a treće mjesto pripalo je Milanu Mravincu iz zrakolovnog kluba “Vrabac”Vinkovci.
??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????

Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s